Laitetaan toimisto aisoihin

On tullut aika kaivautua esiin kotikonttorin nurkista, sillä Aisolla on nyt omat toimistotilat. Toimistomme tilat on remontoitu perusteellisesti ja kaikki pinnat hohtavat uutuuttaan. Ensimmäiset huonekalut ovat löytäneet paikkansa, mutta yleisilme kaipaa vielä pientä viilausta ja hienosäätöä. Kuten kuvistakin voi päätellä tilaa riittää useammalle kuin neljälle henkilölle, vaikka toki meillä jokaisella on oma henkilökohtainen mukavuusalueemme. Jos koet, että sinulla olisi hyviä ratkaisuja viihtyvyyden lisäämiseen ja haluat olla mukana vaikuttamassa työympäristöösi, niin nyt siihen olisi oiva tilaisuus.

Yksi keskeisistä Aison toimintakulttuurin periaatteista on työntekijätyytyväisyys. Kun työntekijä on tyytyväinen ja viihtyy työssään, välittyy se myös ulospäin. Olemme huomioineet tämän myös toimistotilojen suunnittelussa. Meiltä löytyy mukavat oleskelutilat yhteiseen ajanviettoon. Millaisia virikkeitä tänne keksittäisiin?

Kenen työpiste tämä on?
Pöytä odottaa kasaajaa. Kenen työpiste tämä on?
Aison toimistolla on modernit työkalut.

On sanomattakin selvää, että meillä työ on pääosin istumatyötä. Olemme halunneet kiinnittää huomiota myös työergonomiaan, joka samalla toivottavasti tekee työskentelystä hitusen mukavampaa. Siksi kaikilta toimistomme työpisteiltä löytyy säädettävät sähköpöydät ja mukavat työtuolit, jotka edistävät ergonomista työskentelyä. Meiltä löytyy myös modernit työkalut, joiden avulla pyrimme ennaltaehkäisemään ranteiden kipeytymistä tai näön heikkenemistä liian pieneltä näytöltä tihrustamisesta johtuen.

Aiso tarjoaa laadukkaat yhteydenpitovälineet.

Toimistomme kompaktin neuvottelupöydän äärellä voi käydä tiukkaa vääntöä asiasta kuin asiasta. Työntekijätyytyväisyyden lisäksi meille on erityisen tärkeää asiakastyytyväisyys. Ilman asiakkaita ei ole projekteja, joita laittaa aisoihin. Työntekijä on asiakkaan yhteyshenkilö, joka tietää missä projekti menee. Tarjoamme laadukkaat yhteydenpitovälineet asiakassuhteiden ylläpitoon. 

Meidän mielestä töissä saa olla hauskaa. Maailma ei tietenkään aina näytä valoisalta tai ole täynnä vaaleanpunaisia hattarapilviä, mutta on hienoa, jos oma työ on useimmiten kivaa. Työpaikalla viihtyvyyteen vaikuttaa osaltaan myös työilmapiiri. Mitä paremmin tunnet työkaverisi ja mitä rennommin voit olla heidän seurassaan, niin sitä mukavampaa yhdessä tekeminen yleensä on. Tällöin myös samoja naamoja jaksaa katsella päivästä toiseen. Järjestämme aisolaisten virkistystoimintaa vähintään neljä kertaa vuodessa. Tavoitteemme on tehdä tästä tapa, joka toistuisi joka toinen kuukausi. Liittyykö yllä olevan kuvan sisältö tapaukseen? Tule ottamaan selvää.

Meidät tavoittaa Hervannasta osoitteesta Insinöörinkatu 30, Tampere. Portaat ylös toiseen kerrokseen.