Yritys

Tekoäly- & ohjelmistokonsultointia sekä ratkaisuja

Aiso on tekoäly- ja ohjelmistokonsultointiyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia palveluja intohimonaan asiakastyytyväisyys. Kykenemme toimittamaan myös täysin räätälöityjä tekoäly- ja ohjelmistoprojekteja määrittelystä tuotantoon asti.

Toimialaosaaminen

Ohjelmistotuotanto

Meillä on monien vuosien kokemus korkealaatuisista ohjelmistoprojekteista. Olemme tehneet useita asiakas- ja tuoteprojekteja teollisuusautomaatiosta talousalan integraatioihin asti. Niin Webissä, natiivisti kuin myös tekoälyä hyödyntäen. Tiedämme kuinka asiat tehdään oikein ja olemme tietoisia kuinka helposti asiat voivat mennä projektissa pieleen. Pidämme jatkuvaa kehitystä tärkeänä yksilö- sekä projektitasolla, ja se heijastuu työskentelytavoissamme. Suosimme ketterää ohjelmistokehitystä sekä Lean-ajattelua tuotetun arvon maksimoimiseksi, turhien tehtävien poistamiseksi ja projektin tuotantoonviennin nopeuttamiseksi.

Teollisuusautomaatio

Olemme työskennelleet useita vuosia teollisuuautomaation parissa. Kokemusta on kertynyt merkittävästi laiva- ja voimalaitosmoottoreiden ohjausjärjestelmistä. Meillä on kokemusta niin sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista kuin työpöytäsovellusten toteuttamisesta, joilla moottoreita ja laitteita ohjataan.

Taloushallinto

Kokemuksemme taloushallinnosta sisältää projektikokonaisuuksia, projektinhallintaa ja ohjelmistokehitystä. Olemme työskennelleet tilitoimistojen manuaalisten prosessien digitoimisen ja automatisoinnin parissa. Aisolaiset ovat kehittäneet tekoälyyn perustuvan laskujen digitoimiseen tarkoitetun ratkaisun, joka muuntaa PDF- ja paperilaskut sekä mobiililaitteella laskusta otetun kuvan e-laskuksi. Ratkaisu poikkeaa muista markkinoilla olevista ratkaisuista, koska se ei käytä ollenkaan manuaalisesti tehtäviä laskupohjia. Laskuilta löydetään arvoja perustuen konenäköön, edistyneisiin algoritmehin sekä koneoppimismalleihin.

Rahoitusteknologiat

Meillä on useita vuosia kokemusta rahastolaitosten ja pankkien kanssa työskentelystä. Tiedämme miten prosessit toimivat ja minkälaisia järjestelmiä rahoitusalalla on käytössä. Olemme olleet mukana kehittämässä ja ylläpitämässä useita integraatioita rahoitusalan järjestelmien välillä. Tämän lisäksi kokemusta on kaupankäyntiin sekä asiakaskohtaamisiin tarkoitettujen työkalujen kehittämisestä.

YHTEYSTIEDOT

Aiso Oy
Insinöörinkatu 30,
33720 Tampere
2. kerros

+358 50 379 8937
 contact@aiso.fi

Y-tunnus: 2960709-2