Palvelut

Aiso tarjoaa huipputason osaamista ohjelmistotuotannon eri vaiheisiin ja tarpeisiin.

koulutus

Järjestelmäkehitys

Modernien teknologioiden ja työkalujen hyödyntäminen vähentää ohjelmistovirheitä ja aikaa suunnittelusta tuotantoon. Pyrimme aina hyödyntämään automaattista testausta ja julkaisuautomaatioita tehostamaan ohjelmistokehitystä.

Integraatiot ja migraatiot

Integraatioilla saadaan eri järjestelmät toimimaan yhteen ja vaihtamaan tietoa keskenään. Tiedon siirtäminen manuaalisesti ja monen eri järjestelmän käyttäminen yhden asian aikaansaamiseksi on hankalaa ja tehotonta.
prestudy
proof of concept

Ohjelmistoarkkitehtuuri

Ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelu mahdollistaa ohjelmiston sisäisten osien toimimisen hyvin yhdessä. Hyvä arkkitehtuuri mahdollistaa laadukkaan ja uudelleenkäytettävän koodin sekä ehkäisee teknisen velan muodostumista.

Projektinhallinta

Projektit hyvin harvoin päätyvät onnistuneesti maaliin ilman jatkuvaa ohjausta. Projektinhallinta mahdollistaa projektien valmistumisen noudattaen annettua aikataulua, sisältöä ja budjettia.
inf
report

Projektin pikastartti

Haluatko vauhdittaa uuden projektin alkuunsaamista?
 
Projektin pikastartti auttaa tilanteeseen, jossa yrityksellä on mielessä järjestelmäkehityshanke, mutta ei tietoa mitä hankkeen toteuttaminen vaatii teknisesti tai liiketoiminnallisesti, ja millainen investointi on kyseessä.

Laitetaan projektit aisoihin ja valloitetaan maailma yhdessä. Ota yhteyttä!

Jani_MV_resized.jpg

Jani Peltoniemi

CEO, Co-founder