Ura aisoihin ja meille töihin!

Kiinnostaako ura uusimpien teknologioiden parissa? Haluatko edistää omaa osaamistasi? Oletko valmis ottamaan haasteet vastaan ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn omalla tai asiakkaan toimistolla?

Aisolla pääset työskentelemään monenlaisten projektien ja asiakkaiden parissa. Projektien sisältö vaihtelee perinteisestä ohjelmistotyöstä eri rooleissa aina tekoälymallien suunnitteluun asti, eivätkä projektit yleensä kestä vuosia. Tarjoamme hyvän palkan, hyvät työsuhde-edut ja ohjelmistotaloille tyypilliseen tapaan virkistystoimintaa.

Avoimet työpaikat

C++-kehittäjä

Etsimme jatkuvasti kokeneita C++-kehittäjiä, erityisesti C++11 ja siitä uudempien standardien osaajia. Useimmat C++-projektimme ovat olleet autoteollisuuden ja taloushallinnon toimialoilla, mutta muitakin vaihtoehtoja löytyy.

Full stack -kehittäjä

Haemme full stack -kehittäjiä, jotka hallitsevat moderneja web-teknologioita, kuten NodeJS:n/Golangin ja Reactin. SQL-tietokantojen ja CI/CD:n osaaminen katsotaan eduksi.

Avoin haku

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia! Koitamme etsiä juuri sinulle sopivan projektin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Liitäthän viestiin ainakin CV:n. Opiskelijoilta toivomme myös opintorekisteriotetta ja mahdollista koodaustehtävää ZIP-paketoituna.