Tietoa meistä

Software consulting company
Tiedämme, että liiketoiminnassa menetetään paljon arvoa huonosti rakennetuista IT-ympäristöistä ja toimintamalleista johtuen.
 

Olemme nähneet kuinka huonosti konfiguroidut ympäristöt aiheuttavat virheitä ja virheellistä dataa. Testi- ja tuotantoympäristöjä ei välttämättä ole eroteltu toisistaan, mistä johtuen tuotantoympäristöä käytetään testaamiseen. Muutokset testeissä saattavat rikkoa tuotantoympäristön ja työntekijät eivät uskalla täten käyttää testiympäristöä, koska pelkäävät toimenpiteen vaikuttavan tuotantoon.

Olemme nähneet, kuinka muutaman kuukauden projekti on vielä käynnissä kolmen vuoden jälkeen, projektien lopputuotokset eivät vastaa todellisia tarpeita ja juurisyitä ei ratkaista ollenkaan. Tämän lisäksi projektimalli saattaa olla tärkeämpi kuin projektin tuottama arvo.

Olemme nähneet kuinka työntekijät joutuvat tekemään tylsiä automatisoitavia tehtäviä ja siten hukkaavat potentiaalinsa. Yritykset saattavat jopa menettää asiakkaitaan tai potentiaalisia työntekijöitä, koska käytössä olevat työkalut ovat lähes mahdottomia käyttää.

Me Aisolla aiomme muuttaa tämän tilanteen!

Haluamme auttaa yrityksiä rakentamaan ympäristönsä helposti, hyödyntämällä jatkuvan integroinnin ja jatkuvan toimituksen mallia. Tämä toimintamalli lyhentää toimitusaikoja ja auttaa pitämään datan puhtaana – kuten sen kuuluisi olla. Myös työntekijät uskaltavat ajaa testejään ja kokeiluitaan ilman, että pelkäävät niiden rikkovan jotakin.

Haluamme auttaa yrityksiä parantamaan projektinhallintaansa siten, että projektit valmistuvat ajallaan ja tuottavat mahdollisimman suuren arvon. Meidän lähestymistapamme auttaa asiakasta näkemään kokonaiskuvan projektista visualisoinnin ja läpinäkyvyyden kautta. Pyrimme pienentämään eräkokoja, jotta toimitusajat olisivat mahdollisimman lyhyitä ja virheiden määrät mahdollisimman pieniä. Mielestämme mikään projektimalli ei ole hopealuoti vaan se pitäisi valita aina sen mukaan, mikä parhaiten sopii projektiin. Toimintatavat eivät saa heikentää projektissa syntyvää arvoa.

Haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan tekoälyratkaisuja, jotka vähentävät manuaalista työtä ja antavat työntekijöille mahdollisuuden tehdä ihmisarvolle sopivaa työtä. Haluamme auttaa yrityksiä tekemään järjestelmiä, joiden käyttäminen itsessään houkuttelee asiakkaita ja työntekijöitä.

Aiso on tekoäly- ja ohjelmistokehitysyritys, joka toimittaa korkean tason palveluita työntekijä- ja asiakastyytyväisyys korkeimpina arvoinaan.

Tiimi

Jani Peltoniemi

CEO, Co-founder

Project Manager

Ilari Venäläinen

Co-founder

Software Consultant

Jarkko Vainio

Co-founder

Software Consultant

YHTEYSTIEDOT

Aiso Oy
Insinöörinkatu 30,
33720 Tampere
2. kerros

+358 50 379 8937
 contact@aiso.fi

Y-tunnus: 2960709-2