Hae meille kesätöihin 2023!

Kiinnostaako kesätyöt uusimpien Web-teknologioiden parissa? Haluatko edistää omaa osaamistasi? Oletko valmis ottamaan haasteet vastaan ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn toimistolla tai etänä?

Haemme sisäiseen projektiin kehittäjää, jonka tarkoituksena on tehdä moderneilla Web-teknologioilla verkkokaupan kaltainen sovellus kesän aikana. Toivomme, että voisit jatkaa kesätöiden jälkeen osa-aikaisena opiskelujen ohella noin 3 päivää viikossa.

Projektissa pääset toteuttamaan projektikokonaisuutta, johon sisältyy toteutuksen lisäksi myös CI/CD-putken tekeminen ja tietokantojen käyttöä. Autamme projektissa koko toteutuksen ajan ja tarkoituksena on saada opiskelijalle kokemusta ja valmistella henkilöä asiakasprojektia varten.

Tarjoamme vähintään TEK:n suositusten mukaisen palkan ja erinomaiset työsuhde-etumme, kuten täyden lounasedun, myös kesätyöläisille.

Jos kiinnostuit, tee alla oleva koodaustehtävä ja toimita meille lomakkeen kautta CV, opintorekisteriote ja toteutettu koodaustehtävä ZIP-paketoituna.

Pankkivapaapäivä-tehtävä

Tarvitaan toteutus, joka tarkistaa onko annettu päivämäärä pankkivapaapäivä ja joka etsii seuraavan pankkipäivän. Voit itse valita käytetyn ohjelmointikielen, mutta tehtävään sopivia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi: Python, Javascript, C#, PHP, NodeJS, Rust, C++, Qt. Neljään ensimmäiseen löytyy rajapinnan dokumentaatiosta käyttöesimerkki.

Pankkivapaapäivät ovat päiviä, jolloin pankit eivät välitä maksuliikennettä. Tällaisia päiviä ovat esim. viikonloput ja jotkin arkipyhät. Pankkipäivä on päivä, joka ei ole pankkivapaapäivä, eli päivä jolloin pankit välittävät maksuliikennettä.

Suomen Pankilla on avoin rajapinta, josta voi hakea arkipäiville osuvat pankkivapaapäivät:

https://portal.boffsaopendata.fi/docs/services/banking-calendar/operations/ApiV1BankHolidaysGet

Voit tehdä toteutuksen frontend, backend, full stack, komentorivisovellus, käyttöliittymäsovellus, kirjasto tai skriptitoteutuksena. Voit valita tavan, jolla lähtötietona annettava päivämäärä annetaan toteutukselle, esim. parametrina funktiolle, komentoriviparametrina, parametrina REST-rajapinnan pyynnölle tai päivämääräkentän avulla verkkosivulla/käyttöliittymässä.

Tehtävät:

1) Kehitä toteutus, joka tarkistaa onko annettu päivämäärä pankkivapaapäivä. Huomioi viikonloput ja Suomen pankin rajapinnasta saatavat pankkivapaapäivät.

2) Kehitä toteutus, joka kertoo annetun päivämäärän perusteella mikä on sitä seuraava pankkipäivä. Toteutus palauttaa annetun päivämäärän, jos se on pankkipäivä.

Kiinnitä toteutuksessa huomiota, etteivät aikavyöhykkeet aiheuta ongelmia päivämääräkäsittelyssä.

Älä laita pakettiin mukaan paketinhallinnan kautta asennettuja riippuvuuksia (esim. NodeJS toteutuksessa älä laita node_modules -hakemistoa mukaan, mutta laita package.json).

Lisätietoja tehtävään ja Aisoon liittyen:

Jani Peltoniemi

jani.peltoniemi@aiso.fi

+358 5037 989 37

 
Liitäthän viestiin CV:n, opintorekisteriotteen ja koodaustehtävän ZIP-paketoituna.