Ohjelmistokonsultointi

Tarjoamme kokeneita asiantuntijoitamme ja täsmällistä osaamista juuri siihen mihin tarvitaan. Keskitymme tuottamaan asiakkaille laadukasta työtä ilman kompromisseja. Pyrimme kaikissa projekteissa joustavuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotta kaikki pysyvät kartalla projektin etenemisestä. 

Aison asijantuntijoilla on laaja kokemus eri toimialoista sekä teknologioista, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Toimialaosaaminen

Ohjelmistotuotanto

Meillä on monien vuosien kokemus korkealaatuisista ohjelmistoprojekteista. Olemme tehneet useita asiakas- ja tuoteprojekteja teollisuusautomaatiosta talousalan integraatioihin asti. Niin Webissä, natiivisti kuin myös tekoälyä hyödyntäen. Tiedämme kuinka asiat tehdään oikein ja olemme tietoisia kuinka helposti asiat voivat mennä projektissa pieleen. Pidämme jatkuvaa kehitystä tärkeänä yksilö- sekä projektitasolla, ja se heijastuu työskentelytavoissamme.


Suosimme ketterää ohjelmistokehitystä sekä Lean-ajattelua tuotetun arvon maksimoimiseksi, turhien tehtävien poistamiseksi ja projektin tuotantoonviennin nopeuttamiseksi.

Teollisuusautomaatio

Olemme työskennelleet useita vuosia teollisuuautomaation parissa. Kokemusta on kertynyt merkittävästi laiva- ja voimalaitosmoottoreiden ohjausjärjestelmistä. Meillä on kokemusta niin sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista kuin työpöytäsovellusten toteuttamisesta, joilla moottoreita ja laitteita ohjataan.

Taloushallinto

Kokemuksemme taloushallinnosta sisältää projektikokonaisuuksia, projektinhallintaa ja ohjelmistokehitystä. Olemme työskennelleet tilitoimistojen manuaalisten prosessien digitoimisen ja automatisoinnin parissa. Aisolaiset ovat kehittäneet tekoälyyn perustuvan laskujen digitoimiseen tarkoitetun ratkaisun, joka muuntaa PDF- ja paperilaskut sekä mobiililaitteella laskusta otetun kuvan e-laskuksi. Ratkaisu poikkeaa muista markkinoilla olevista ratkaisuista, koska se ei käytä ollenkaan manuaalisesti tehtäviä laskupohjia. Laskuilta löydetään arvoja perustuen konenäköön, edistyneisiin algoritmehin sekä koneoppimismalleihin.

Rahoitusteknologiat

Meillä on useita vuosia kokemusta rahastolaitosten ja pankkien kanssa työskentelystä. Tiedämme miten prosessit toimivat ja minkälaisia järjestelmiä rahoitusalalla on käytössä. Olemme olleet mukana kehittämässä ja ylläpitämässä useita integraatioita rahoitusalan järjestelmien välillä. Tämän lisäksi kokemusta on kaupankäyntiin sekä asiakaskohtaamisiin tarkoitettujen työkalujen kehittämisestä.

inf

Integraatiot

Integraatioilla saadaan eri järjestelmät toimimaan yhteen ja vaihtamaan tietoa keskenään. Tiedon siirtäminen manuaalisesti ja monen eri järjestelmän käyttäminen yhden asian aikaansaamiseksi on hankalaa ja tehotonta.

proof of concept

Järjestelmäkehitys

Modernien teknologioiden ja työkalujen hyödyntäminen vähentää ohjelmistovirheitä ja aikaa suunnittelusta tuotantoon. Pyrimme aina hyödyntämään automaattista testausta ja julkaisuautomaatioita tehostamaan ohjelmistokehitystä.

generic

Projektinhallinta

Projektit hyvin harvoin päätyvät onnistuneesti maaliin ilman jatkuvaa ohjausta. Projektinhallinta mahdollistaa projektien valmistumisen noudattaen annettua aikataulua, sisältöä ja budjettia.

prestudy

Ohjelmistoarkkitehtuuri

Ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelu mahdollistaa ohjelmiston sisäisten osien toimimisen hyvin yhdessä. Hyvä arkkitehtuuri mahdollistaa laadukkaan ja uudelleenkäytettävän koodin sekä ehkäisee teknisen velan muodostumista.

Laitetaan projektit aisoihin ja valloitetaan maailma yhdessä. 

Ota yhteyttä!

Jani_MV_resized.jpg

Jani Peltoniemi

CEO, Co-founder