Integraatiot ja migraatiot

Datan siirtäminen, käsittely, muokkaaminen ja koostaminen on jo pitkään ollut normaalia suuressa osassa yrityksiä, joissa on tarvetta datan analysoinnille, tekoälyn käytölle tai ihan järjestelmävaihdokselle. Meillä on vuosien kokemus datan kanssa nypläämisestä ja olemmekin dataa pyöritelleet scripteillä, open source – sekä kaupallisilla työkaluilla.
 
Kun integraatio ja migraatiokehityksessä valitaan oikea lähestymis- ja toteutustapa, vältytään monilta ikäviltä yllätyksiltä kehitystyön sekä jatkokehityksen aikana. Integraatioiden rakentaminen ulkoisiin järjestelmiin vähentää työntekijöiden turhaa työtä, kun heidän ei tarvitse hyppiä useiden järjestelmien välillä. Nämä integraatiot parantavat myös käytettävissä olevan datan ajantasaisuutta, jolloin liiketoiminnalliset päätökset voidaan tehdä relevantilla tiedolla.

Projektitarinoita

Mitä tehtiin?

Aiso rakensi integraation asiakkaan järjestelmien ja ulkopuolisen yritystietojärjestelmän välille.

Miksi tehtiin?

Asiakkaallamme oli tarve saada ajantasaisia yritystietoja omiin järjestelmiinsä, jotta sitä pystytään rikastamaan ja tällä tavalla saamaan lisäarvoa potentiaalisten asiakkaiden kartoittamiseen. Noutamisen piti tapahtua automaattisesti, jotta vältyttiin turhalta manuaalisesta työltä.

Käytetyt teknologiat

Backend: Golang, SQL Server, Docker

Mitä saavutettiin?

Tietojen noutaminen saatiin automatisoitua ja tiedot rikastettua ilman, että ihmisen tarvitsi osallistua prosessiin.

Mitä tehtiin?

Aiso toteuttu taloushallintajärjestelmien järjestelmämigraation ja integraation.

Miksi tehtiin?

Asiakkaamme oli tullut aika vaihtaa vanhat järjestelmänsä uudempiin ja tätä varten järjestelmien tiedot piti migratoida vanhasta järjestelmästä uuteen. Migraatioihin järjestelmien välillä liittyi paljon mm. datan muunnoksia, eri tiedonsiirtotekniikoita ja datan yhteensovittamista. 

Käytetyt teknologiat

Backend: MSSQL, MySQL, Python, Go, PHP

Palvelin: Ubuntu Linux, Apache Nifi

Muut: SSIS, jQuery, Gitlab

Mitä saavutettiin?

Uudistuksien avulla asiakas tarjoaa loppuasiakkailleen ajantasaista taloushallintoinformaatiota entistä nopeammin ja järjestelmien välinen kommunikaatio parani.

Muita asiakasprojekteja

Suomalainen insinööritoimisto

Mitä tehtiin?

Aiso tarjosi integraatiokehittäjän suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation toiminnanohjaus- (ERP), henkilöstönhallinta- (HRM) ja asiakashallintajärjestelmien (CRM) sekä Active Directoryn (AD) välille siirtämään tietoa järjestelmien välillä.

Miksi tehtiin?

Asiakkaallamme oli käytössä lukuisia eri järjestelmiä joiden välillä tieto sekä tapahtumat piti saada kulkemaan saumattomasti. Mikäli sama tieto on useassa paikassa tietojen synkronoinnin kanssa tulee ongelmia, liiketoiminta ei pysty toimimaan tehokkaasti ja virheellisten päätelmien ja päätösten riski kasvaa. 

Käytetyt teknologiat

Backend: C#, MSSQL

Muut: SSIS, Unit4, SuperOffice, Mepco, Active Directory

Mitä saavutettiin?

Yhdistämällä järjestelmät toisiinsa tieto liikkui järjestelmien välillä, monisteinen tieto väheni sekä vältettiin samojen asioiden tekemistä moneen kertaan eri järjestelmiin.

Laitetaan projektit aisoihin ja valloitetaan maailma yhdessä. 

Ota yhteyttä!

Jani_MV_resized.jpg

Jani Peltoniemi

CEO, Co-founder