Kuinka edistämme Aisolaisten työhyvinvointia?

Me kaikki vietämme ison osan ajastamme töiden parissa, ja haluamme pyrkiä tilanteeseen, jossa töissä vietetty aika on mielekästä. Työnantajana meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Työntekijöiden tyytyväisyys on meille tärkeä arvo, jota haluamme vaalia ja edistää omalla toiminnallamme. Olemme panostaneet kattaviin henkilöstöetuihin, jotka tukevat tiimiläisten toimintaa sekä työpäivän aikana että sen jälkeen. Siksi haluamme tarjota työntekijöillemme monipuoliset ja laadukkaat edut, joita on kutsuttu jopa epäilyttävän hyviksi.

Aisolla on monipuoliset henkilöstöedut.

Lähdetään liikkeelle toimistolta ja työpaikalla viihtyvyydestä. Työkulttuurimme on joustava ja töitä on mahdollista tehdä kotisohvalta käsin, jos sen kokee mielekkääksi. Meistä on kuitenkin mukavaa nähdä toisiamme myös kasvokkain toimistolla, vaihtaa kuulumisia tai laittaa pelit pystyyn työpäivän lomassa. Jotta työntekijämme pääsevät liikkumaan näppärästi paikasta toiseen, meillä on käytössä Tampereen kaupunkiliikenteen (TKL) työsuhdelippu. 

Hidas nettiyhteys ja ohjelmistot ovat takuuvarmoja keinoja pilata onnistumisen tunteet, ja ne saavat kaikista lempeimmänkin ihmisen kiristelemään hampaitaan. Olemme panostaneet siihen, että käyttämämme työkalut ja laitteet ovat moderneja. Työntekijämme saavat työsuhde-etuna myös puhelimen ja -liittymän Aisolta.

Aison toimistolla on modernit työkalut.

Puhtia päivään antaa monipuolinen ruokavalio. Sanotaan, että aamupala on päivän tärkein ateria, mutta on myös tutkittu, että kaikille ruoka ei vain maistu varhain aamulla. Riittävä energiansaanti on kuitenkin jaksamisen kannalta tärkeää meille kaikille. Kukapa ei olisi tyytyväisempi maukkaan aterian jälkeen? Tarjoamme työntekijöillemme Edenred-lounasetukortin, jota voi käyttää lukuisissa eri ruokapaikoissa. Ainakin Tampereella valikoimaa riittää niin, että varmasti jokaiselle löytyy jotakin.

Edenred lounsetua voi käyttää lukuisissa ravintoloissa Tampereella.

Mitäpä olisi blogikirjoitus 2020-luvulla ilman vallitsevan tilanteen mainitsemista jossain muodossa? Tällä hetkellä koko maailma on pysähdyksissä, eikä erilaisia tapahtumia järjestetä. Kunhan tilanne tästä selkenee ja tapahtuma-ala herää henkiin haluamme tarjota Aisolaisille mahdollisuuden osallistua erilaisille messu- ja konferenssimatkoille.

Työmme on pääasiassa istumatyötä, mikä lisää riskiä erityisesti niska-ja hartiaseudun ongelmille. Olemme toki panostaneet työergonomiaan ja tarjoamme laadukkaat toimistokalusteet tukemaan ergonomista työskentelyä ennaltaehkäisevästi. Jokaiselta työpisteeltä löytyy säädettävä sähköpöytä ja säädettävät tuolit. Aina tämä ei kuitenkaan riitä, mistä päästäänkin hyvänä aasinsiltana toimiston ulkopuoliseen elämään. Tarjoamme Aisolaisille mahdollisuuden käydä hierojalla säännöllisesti. Hieronta saa niska- ja hartiakivut katoamaan ja veren kiertämään koko kropassa paremmin. Se lievittää stressiä, mikä puolestaan edesauttaa nukahtamista ja parantaa unen laatua. Muita tutkittuja hyötyjä ovat muun muassa verenpaineen lasku ja mielialan koheneminen.

Työssä jaksamista edesauttaa riittävä palautuminen. Laadukkaiden yöunien tai rentouttavan hieronnan lisäksi palautumista on myös aktiivinen palautuminen. Haluamme, että työntekijöillämme on mahdollisuus pitää kiinni mieluisista harrastuksista, jotka tukevat sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Tähän tarjoamme kaikille Aisolaisille Edenred-virikeseteleitä, mitä voi liikuntakeskusten ja uimahallien ohella hyödyntää myös elokuvateattereissa ja erilaisissa kulttuuritapahtumissa tarjoten monenlaisia elämyksiä.

Aison henkilöstöetuihin kuuluu Edenred virikesetelit, joita voi käyttää muun muassa elokuvateattereissa.

Kaikesta ennaltaehkäisevästä toiminnasta huolimatta flunssa tai muu vaiva saattaa yllättää rautaisimmankin tekijän. Kaikki työntekijämme kuuluvat sairausvakuutuksen piiriin ja ovat oikeutettuja työterveyspalveluihin. Henkilöstöetuihimme kuuluu myös hammashoito.

Järjestämme Aisolaisten virkistystoimintaa, jolloin pelaamme esimerkiksi pakohuonepelejä.

Lisäksi järjestämme Aisolaisten virkistystoimintaa vähintään neljä kertaa vuodessa. Tavoitteemme on kuitenkin tehdä tästä säännöllinen rutiini, joka toistuu joka toinen kuukausi. Meistä on mukavaa viettää yhteistä aikaa myös toimiston ulkopuolella rennommissa merkeissä. Järjestämämme virkistysillat ovat sisältäneet muun muassa drinkkikoulua, saunomista ja pakohuonepelejä, mutta olemme avoimia kaikenlaisille ideoille eri aktiviteettien suhteen.